کتاب فارسی عمومی رضا اشرف زاده دانلود PDF
سایت پی دی اف کده کتاب فارسی عمومی رضا اشرف زاده دانلود PDF با 273 صفحه، برای شما آماده کرده است. کتاب حاضر گزیده نظم و نثر پارسی به همراه سبک های شعر و نثر ایرانی و اروپایی و همچنین دستور زبان پارسی و آیین نگارش، نوشته رضا اشرف زاده از انتشارات اساطیر است. با سایت پی دی اف کده همراه باشید.
باید توجه داشت که هر شاعری و گوینده ای شیوه ای خاص در بیان مطالب ذهنی خویش دارد و به همین، اعتبار هر شاعری سبک مخصوص به خود را دارد که گاهی به نام همان شاعر مشهور شده است، مثلاً سبک سعدی، سبک حافظ، سبک صائب و… از طرف دیگر چنان که گفته اند سبک طرز بیان مافی الضمیر است و عوامل مؤثر در آن، مکان و زمان و زبان و تصویرگری است که از میان این عوامل چهارگانه، قدما، مکان را مؤثرتر دانسته اند و سبک های شعر فارسی را براساس آن طبقه بندی کرده اند، با اذعان به این مطلب که زمان، تأثیری شگرف دارد، زیرا که زمان عامل اصلی دگرگونی و تحوّل زبان است.
کتاب فارسی عمومی رضا اشرف زاده
در بین محققان این که چه کسی اولین شعر پارسی را سروده است، اختلاف است، اما از جهت تاریخی، اولین کسی که شعر پارسی دری سرود محمدبن وصیف سکزی، به سال ۲۵۱ ه و در حضور یعقوب لیث صفاری بود. محمدبن وصیف سیستانی تا سال ۲۹۸ هـ که قصیده ای درباره شکست عمرولیت – برادر یعقوب لیث – از امیر اسماعیل سامانی سروده، زنده بوده است.
کسانی را که در این فاصله زمانی جزو شاعران این دوره نام میبرند، عبارتند از: حنظله باد غیسی، فیروز مشرقی، ابو حفص سغدی، بسام کرد، محمد بن مخلد ابو العباس مروزی، که مجموعاً از همه آنها حدود ۵۸ بیت باقی مانده است. اهمیت این گروه در پیشکسوتی آنهاست که جرأت ابراز شعر، به زبان فارسی را به خود داده اند و راه را برای دیگران همواره کرده اند.
کتاب فارسی عمومی رضا اشرف زاده
کتاب فارسی عمومی رضا اشرف زاده pdf
خرید کتاب فارسی عمومی رضا اشرف زاده
دانلود کتاب فارسی عمومی رضا اشرف زاده
فارسی عمومی رضا اشرف زاده pdf
فهرست مطالب کتاب فارسی عمومی رضا اشرف زاده:
بخش اول: شعر پیشینیان
- ذکر دوست (سنایی غزنوی)
- گفتار اندر ستایش پیغمبر (ص)
- سبکهای شعر فارسی
بخش دوم: از نثر گذشتگان
- نثر مرسل
- اندر حذیث پادشاهی ضحاک (تاریخ بلعمی)
- حکایت عیاران (قابوسنامه)
بخش سوم: سبکهای اروپایی
- کلاسیسیسم
- رومانتیسم
- رئالیسم
و …
بخش هفتم: آیین نگارش
- رسم الخط (شیوه نگارش کلمات)
- بعضی نکات آیین نوشتاری
- نشانه گذاری
دیدگاه ها