کتاب تربیت دینی در دوره دبستان و دبیرستان محمود نوذری دانلود PDF
سایت پی دی اف کده کتاب تربیت دینی در دوره دبستان و دبیرستان محمود نوذری دانلود PDF با 271 صفحه، برای شما آماده کرده است. “تربیت دینی در مدرسه”، به شکلی که امروزه در حوزه اندیشه ورزی و عمل تربیتی فهم میشود، موضوعی است که همزمان با تاسیس مدارس جدید مطرح شد. اصل ایده هم این بود که محتوای آموزش علوم جدید در مدارس به تضعیف باورها، ارزشها و رفتار دینی می انجامد و آموزش اعتقادات، اخلاق و مناسک دینی میتواند از تاثیرات آنها بکاهد. با سایت پی دی اف کده همراه باشید.
تربیت دینی فعالیتی است که به منظور شکل دهی به دینداری و ایجاد تحول در آن انجام میشود. دین داری نیز به معنای پایبندی به دین و دین طرحی برای سعادت انسان در چارچوب فطرت است؛ به این معنا که خداوند انسان را برای هدفی خلق کرده و نیروهایی در او قرار داده که او را به سوی هدف آفرینش سوق میدهد؛ نقش دین در این فرایند کمک به نیروهای درونی است تا هدف آفرینش محقق شود.
این فصل ناظر به این ،وضعیت ابتدا به بازخوانی نقشه فطرت و تبیین قواعد تکوینی می پردازد که نیروهای درونی در چارچوب آن ساختمان شخصیت دینی را به تدریج شکل میدهند و متحول میسازند در ادامه نقش ،دین عوامل اجتماعی و ماوراء الطبیعی در کمک به فرایند مذکور و شکوفایی فطرت الهی و ساخت ایمان با تاکید بر دوره کودکی توضیح داده میشود.
کتاب تربیت دینی در دوره دبستان و دبیرستان محمود نوذری
نظریه های انسان شناسی مشتمل بر تفسیری دربارۀ پرسش های بنیادینی است که درباره انسان مطرح میشود. نیاز به نظریه انسان شناسی در پژوهش های تربیتی از این جهت است که هرگونه نظریه پردازی تربیتی به نحوی ناظر به انسان است و دیدگاه پژوهشگر از ماهیت انسان در تولید نظریه نقش اساسی دارد؛ اینکه مقصد تربیت انسان چیست چگونه می توان او را به سوی آن رهنمون کرد و چه مراحلی در مسیر نیل به مقصد تربیتی وجود دارد با درک پژوهشگر از چیستی انسان، مقصد زندگی او و چگونگی نیل به مقصد مرتبط است.
نظریه های پدید آمده در تحلیل چیستی انسان از تنوع فراوانی برخوردار است اما می توان آنها را به سه دسته تقسیم کرد: دسته اول نظریه هایی هستند که ریشه گرایش ها، خواسته ها و رفتار انسان را در ضرورت های اجتماعی میبینند و نه در درون دسته دوم، نظریه هایی هستند که ریشه گرایش ها خواسته ها و رفتار انسان را در خود حیوانی و غرایز طبیعی میدانند و دسته سوم نظریه هایی هستند که ریشه گرایش ها خواسته ها و رفتار انسان را در خود انسانی و الهی او جستجو میکنند.
کتاب تربیت دینی در دوره دبستان و دبیرستان محمود نوذری
کتاب تربیت دینی در دوره دبستان و دبیرستان محمود نوذری pdf
خرید کتاب تربیت دینی در دوره دبستان و دبیرستان محمود نوذری
دانلود کتاب تربیت دینی در دوره دبستان و دبیرستان محمود نوذری
تربیت دینی در دوره دبستان و دبیرستان محمود نوذری pdf
فهرست مطالب کتاب تربیت دینی در دوره دبستان و دبیرستان محمود نوذری:
بخش اول: مبانی انسان شناختی، تدین شناختی، روان شناختی و مفاهیم اساسی
- فصل اول: مبانی انسان شناختی تربیت دینی
- فصل دوم: مبانی تدین شناختی و روان شناختی تربیت دینی
- فصل سوم: مفهوم شناسی تربیت دینی و عناصر الگوی برنامه درسی تربیت دینی
بخش دوم: تربیت دینی در دوره دبستان (7 – 12 سالگی)
- فصل چهارم: شکل گیری و تحول ایمان در دوره دبستان
- فصل پنجم: الگوی تربیت دینی در دوره دبستان (7 – 12 سالگی)
بخش سوم: تربیت دینی در دوره دبیرستان (نوجوانی: 12 – 18 سالگی)
- فصل ششم: شکل گیری و تحول ایمان در دوره دبیرستان (12 – 18 سالگی)
- فصل هفتم: الگوی تربیت دینی در دوره دبیرستان (12 – 18 سالگی)
دیدگاه ها